Πρόσκληση

«EURAXESS Roadshow»

 Tour Blue: Το Λεωφορείο του EURAXESS στο Πανεπιστήμιο Πατρών 

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

9:00-16:00

 

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Ερευνητών EURAXESS του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλεί στην εκδήλωση «EURAXESS Roadshow».

 Η εκδήλωση περιλαμβάνει την επίσκεψη του «EURAXESS BLUE TOUR» στο Πανεπιστήμιό μας, στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των φοιτητών- ερευνητών σχετικά με την πρωτοβουλία EURAXESS παρέχοντας τους τη δυνατότητα ενημέρωσης σχετικά με τις πολιτικές και τα εργαλεία της ΕΕ που αφορούν στη σταδιοδρομία και στην κινητικότητα των επιστημόνων στην Ευρώπη. 

Το Λεωφορείο επισκέπτεται περισσότερες από 35 πόλεις της Ευρώπης σε 16 χώρες. Μόνο πέρυσι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή 10.000 Φοιτητές και Ερευνητές σε όλη την Ευρώπη. Φέτος, η περιοδεία ξεκίνησε στις 5 Οκτωβρίου από τις Βρυξέλλες. 

Το λεωφορείο θα σταματήσει έξω από το κτίριο της Πρυτανείας στις 9:00 π.μ. όπου σε μια εορταστική εκδήλωση – καλωσόρισμα, οι υπεύθυνοι του EURAXESS Roadshow, σε συνεργασία με το Κέντρο EURAXESS και την Μονάδα Καινοτομίας- Μεταφοράς Τεχνογνωσίας- Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου μας, θα συζητήσουν με το κοινό και θα δώσουν πληροφορίες και υλικό, συνδέοντας τους μέσω του λεωφορείου, απευθείας με το EURAXESS.

Στη συνέχεια στις 12:00 μ.μ., θα ακολουθήσει Ημερίδα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο με θέματα την ενημέρωση σχετικά με την πρωτοβουλία EURAXESS, τη διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου μας μέσω των Προγραμμάτων Κινητικότητας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, θέματα Βιοηθικής και Εθνικές Πολιτικές για την Ηθική στην Έρευνα, την Προστασία της Έρευνας στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Για προεγγραφή στην ημερίδα πατήστε εδώ.

Σε περίπτωση μη λειτουργίας του υπερσυνδέσμου, κάντε χρήση της  ακόλουθης διεύθυνσης:  https://docs.google.com/forms/d/18wJ9wdd_Kx33-9f0iO-NFF9PY3a8AWuKIOmjWgV6a3Y/viewform

 

Πρόγραμμα Ημερίδας

https://career.upatras.gr/Events/fileItem.ashx?itemid=10104&catalog=Documents

Θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής και Αναμνηστικά δώρα από το EURAXESS

 

Πληροφορίες:

- ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ EURAXESS:2610.969885

- ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ: 2610.969635 & 2610.969057